21. Mai 2024

VRM leverer store kryptokjøp med minimal markedspåvirkning etter hvert som volumene øker

3. mars 2021 – VRM, et høyfrekvent handelsselskap, har kunngjort at det nå gjennomsnittlig er en daglig handelsvolum på $ 15 milliarder til $ 20 milliarder ettersom innflytelsen i kryptomarkedet vokser.

Selskapet handler AI-baserte kvantitative høyfrekvente strategier på kryptomarkedet, og gir også børser med riktige markedsføringsløsninger.

VRM fungerer på tvers av store handelsplattformer, inkludert BitMEX, OKEx, Huobi, Binance og Bithumb

En av VRMs nyeste innovasjoner er Black Ocean, som gir Dark Pool og Liquidity Pool-tilgang som vil være til fordel for handelsmenn, investorer og detaljhandelfokuserte virksomheter i kryptomarkedene. Prosjektet er etablert for å sikre at store deler av krypto eiendeler kan handles raskt – et område der etterspørselen øker.

Black Ocean skaper muligheter for meglere og institusjonelle aktører til å fullføre kryptotransaksjoner verdt mer enn $ 100.000 i høye hastigheter, uten å påvirke markedet.

To typer pooling-tjenester tilbys. Dark Pool gir hvaler riktig utførelse og enorme nivåer av likviditet – og sørger for at data ikke blir offentlige. Denne tjenesten gir også større fleksibilitet og bedre priser enn eksisterende reseptfrie løsninger – alt mens du reduserer gebyrene og hjelper kunder å unngå glidning.

I mellomtiden henvender Liquidity Pool seg til detaljorienterte virksomheter uten at det pålegges noen minste ordrestørrelser. Denne tjenesten er utformet for å gi detaljistaggregatører tilgang til sine kunder tilgang til en handelsplass. Eksisterende skyløsninger som gir virksomheter utvekslingsmaler og tilgang til likviditeten, betaler ofte avgifter på opptil 50% – men derimot krever Black Ocean null avgifter og gir rabatt for hver ordre som utføres gjennom plattformen.

Black Oceans konkurransefortrinn ligger i hvordan det tilbyr ubegrensede API-samtaler – en funksjon som for øyeblikket ikke tilbys av noen kryptobørs. Enda bedre, oppetid 24/7/365 er sikret med 100% redundans.

Andrei Grachev, administrerende direktør i Black Ocean, sa:

“Vi tar mindre avgifter fra institusjonelle kunder – og vi er forskjellige fordi vi ikke tjener penger på spredning. Black Ocean er fast bestemt på å tilby de beste utførelsesprisene på markedet. Avgiftsfrie plattformer kan virke tiltalende, men å handle $ 1 million om dagen kan bety at du taper på $ 3,5 millioner i året fra spredningen. Derimot kan det å kaste gjennom en plattform som er gjennomsiktig om kostnadene, redusere disse avgiftene helt ned til $ 200 000 per år. Det er ingen greie om hva du velger. ”